Ekranizacija romana „Tri sekunde“: Luke Evans, David Oyelowo, Josh Brolin, Maggie Gyllenhaal i Olivia Munn u glavnim ulogama!


tri-sekunde
Tri sekunde, Znanje 2012.

Nakon što je objavljena vijest o skorom početku snimanja filma prema odličnom kriminalističkom romanu Tri sekunde švedskog spisateljskog dvojca Andersa Roslunda i Börgea Hellströma, sve više velikih holivudskih glumaca priključuje se glumačkoj postavi. Uz Lukea Evansa i Davida Oyelowoa, u filmu će se pojaviti Josh Brolin, Maggie Gyllenhaal i Olivia Munn.

U redateljsku stolicu sjest će Otto Bathurst poznat po TV serijama Peaky Blinders, Black Mirror, Criminal Justice i Hustle. Luke Evans igrat će Pieta Hoffmana, tajnog operativca švedske policije, suočenog s najopasnijim zadatkom u karijeri.

Nakon godina infiltracije u poljsku mafiju, Hoffman će postati ključni igrač u pokušaju da preuzmu distribuciju amfetamina unutar švedskih zatvora, predstavljajući se kao zatvorenik unutar najpoznatijeg zatvora u zemlji. No, kada neuspjeli posao rezultira smrću drugog policajca, istraga o ubojstvu biti će dodijeljena briljantnom inspektoru Ewertu Grensu. Grensova odlučnost da pronađe ubojicu zaprijetit će izlaganju Hoffmanova identiteta i naći će se na pragu otkrića još većih zločina u srcu švedskog pravosuđa. A tu su igrači koji će učiniti sve da zaustave Grensa od otkrivanja istine...

Maggie Gyllenhaal igrati će agenticu FBI-a koja ima osobnu povijest s Evansom, dok će se Josh Brolin pojaviti u ulozi njezinog nadređenog. Olivia Munn će igrati Evansovu suprugu i majku njegovog djeteta. Snimanje započinje 24. kolovoza 2015. u Philadelphiji.


Izvori:

http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=44697

http://www.thewrap.com/josh-brolin-maggie-gyllenhaal-olivia-munn-joining-three-seconds-exclusive/

http://blogs.indiewire.com/theplaylist/josh-brolin-maggie-gyllenhaal-and-olivia-munn-have-three-seconds-20150624Objavljeno: 15.01.2018, zadnja promjena: 15.01.2018  Povratak