Noć knjige 2013.

Zagreb, 23. travnja 2013. Novi globalni fenomen, serijal Crossfire američke autorice Sylvie Day, te priručnik Iscjeljenje uz anđele vodeće svjetske stručnjakinje za anđele i anđeosku terapiju Doreen Virtue, predstavljeni su u prostorima Tisak media knjižara u sklopu manifestacije Noć knjige 2013. Program za Noć knjige 2013 otvoren je druženjem uz Koka i prijatelje u Tisak media centru Astoria u 14h. Mališani su tako dobili priliku upoznati mladu glumačku snagu Antonija Paraća, koji je utjelovio lik Koka u ekranizaciji romana Koko i duhovi i Zagonetni dječak, i saznati razne zgode sa snimanja filmova.


Program je nastavljen u 19 sati u Tisak media knjižari u Frankopanskoj gdje je predstavljen roman Iscjeljenje uz anđele vodeće svjetske stručnjakinje za anđele i anđeosku terapiju Doreen Virtue. Knjigu su predstavile urednica Danijela Žitković Rumbak i najpoznatija hrvatska stručnjakinja za anđele Zdenka Andrijić koja je istaknula da su anđeli u svakom trenutku prisutni uz nas, voljni da nam priskoče u pomoć samo ako im to dopustimo.

Predstavljanje serijala Crossfire poznate američke spisateljice ljubavnih i erotskih romana Sylvie Day, koje je započelo u 21 sat u Tisak media knjižari u Gajevoj ulici, bio je tek uvod u diskusiju Zašto je erotika u književnosti odjednom postala globalni fenomen koju su predvodili urednica Nataša Pejić i prevoditeljica Lidija Milenkov-Ečimović, dok je iz vizure glumca ovaj fenomen prokomentirao Zlatko Ožbolt


Objavljeno: 15.01.2018, zadnja promjena: 15.01.2018  Povratak