Noć knjige 2014.

ZAGREB, 23. travnja 2014. – S ciljem promoviranja kulture čitanja i buđenja ljubavi prema knjigama i čitanju kod svih generacija, naši programi povodom ovogodišnje manifestacije Noć knjige bili su usmjereni u humanitarne svrhe. Tako smo, uz organiziranu donaciju od preko 600 knjiga bolnicama i zatvorima u Hrvatskoj, posjetili i darovali male štićenike Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici i štićenike Doma za starije i nemoćne Centar.


Naš urednik poznate dječje biblioteke Stribor Tomislav Zagoda i poznata domaća ilustratorica Sanja Rešček Ramljak posjetili su mališane u Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj i održali kreativnu radionicu Čitajmo i crtajmo zajedno. Nakon što su uživali u pjesmicama iz slikovnice Idi pa vidi Stanislava Femenića koje im je pročitao urednik Tomislav Zagoda, mališani su uz pomoć ilustratorice Sanje Rešček Ramljak crtali likove iz spomenute slikovnice.
Naši urednici posjetili su i družili se sa štićenicima Doma za starije i nemoćne osobe Centar u Zagrebu, kojima je također uručen poklon paket naslova iz naše naklade.Objavljeno: 15.01.2018, zadnja promjena: 15.01.2018  Povratak