NOĆ KNJIGE 2017.

Povodom ovogodišnje manifestacije Noć knjige 2017., kojom se već šestu godinu obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava, Znanje se već treću godinu zaredom uključuje svojim natječajem pod nazivom ˝Ja sam pisac˝ u suradnji s portalom za knjigu i kulturu Moderna vremena. Moto ovogodišnjeg natječaja je ˝Za one koji žele ČITATI, PISATI i ZNATI više˝ u svrhu promicanja ljubavi prema knjizi, čitanju i književnom stvaralaštvu među mladim naraštajima.
Do sada su se natječaju "Ja sam pisac 2017." odazvale II. ekonomska škola, I. gimnazija, Nadbiskupska klasična gimnazija i V. gimnazija iz Zagreba.
Pravo sudjelovanja imaju svi učenici srednjih škola koje se prijave i uključe u Natječaj i pošalju kratku priču prema pravilima natječaja na e-mail adresu redakcija@znanje.hr do 10. travnja 2017. godine, a stručni žiri sastavljen od književnih urednika odabrat će tri pobjedničke priče. Proglašenje najboljih radova, kao i podjela nagrada autorima pobjedničkih priča održat će se u KUC-u Travno, 24. travnja 2017., gdje će urednici Znanja biti na raspolaganju za sva pitanja vezano uz rad u nakladništvu ili savjete za poboljšanje tehnike pisanja.

Pobjednici natječaja dobit će prikladne nagradne pakete knjiga u tvrdom uvezu i njihove priče će biti objavljene na Facebook stranici Znanja koja broji više od 117 000 članova, te na portalu za knjigu i kulturu, Moderna vremena (www.mvinfo.hr).
Svi sudionici nagradnog natječaja bit će nagrađeni knjigom iz popularne biblioteke Knjiga dostupna svima.Objavljeno: 15.01.2018, zadnja promjena: 15.01.2018  Povratak