BAD PIGGIES – KNJIGA MUDROSTI

Redovna cijena: 89,90 kn

Webshop cijena: 29,00 kn

Kako živjeti kao svinja

Svi oni koji su dosada uživali u knjigama o Angry Birdsima, njihovim vječnim neprijateljima Bad Piggiesima i nevjerojatnim pustolovinama na Piggy Islandu dočekat će Knjigu mudrosti s velikim iznenađenjem. Cijela, opširna knjiga samo o zločestim praščićima! O njihovom svinjskom Kraljevstvu! Na čelu Kraljevstva je King Pig, a zatim slijede njegovi važni podanici – Foreman Pig, Chef Pig, Profesor Pig, Kroničar Pig… Saznat ćemo sve o njihovim osobinama, ponašanju, željama, skrivenim planovima, njihovim strahovima, ljutnji…
Uz ove važne podanike žive u Svinjskom Kraljevstvu i obični podanici koji obavljaju sve, pa i najrazličitije i najteže poslove. Oni ne znaju za pohvale već samo za kazne i pogubljenja. Prava je mudrost preživjeti kao običan praščić!

Knjiga je to o hrani praščića, zdravlju i vježbanju, samopomoći, o turizmu u Kraljevstvu, modi, proslavama… Knjiga je bogato ilustrirana i obogaćena mnogim detaljima koji izazivaju smijeh. Temelj ove knjige i ovih mudrosti je smijeh i duhovitost pogotovo što se gotovo sve može preslikati na život ljudi.

Format: 128×186 mm, 200 str., meki uvez

Proizvod je dostupan

Težina 0.29 kg