Grad murjaka

Redovna cijena: 99,00 kn

Webshop cijena: 89,00 kn

Atlanta, 1974. Dok brutalna ubojstva policajaca potresaju gradsku policiju, mlada Kate Murphy se pita hoće li joj prvi dan na poslu ujedno biti i posljednji. Policijskom karijerom želi dokazati svojoj obitelji da može biti neovisna i raditi koristan posao, no susreće se s mnogim preprekama. Njene kolegice u postaji nemaju mnogo razumijevanja za novakinje, a mora pritom trpjeti i stalna seksualna, ponižavajuća dobacivanja starijih policajaca.

Maggie Lawson potječe iz policijske obitelji te se pokušava dokazati svom autoritarnom stricu i bratu. Kad Maggie i njena nova partnerica Kate započnu svoju vlastitu potragu za serijskim ubojicom policajaca, bijes njihovih kolega dostiže vrhunac. Uz ubojicu koji prijeti da će napasti opet, njih dvije će u najopasnijim dijelovima grada riskirati svoje živote kako bi spasile kolege dokazujući da su u najtežim situacijama dorasle njima.

U svom prvom romanu izvan serijala o agentu Willu Trentu, Karin Slaughter stvara zadivljujuću priču o dvije mlade policajke koje žele uhvatiti serijskog ubojicu, vjerodostojno prikazujući osobne probleme i osjećaje svojih likova.

» Slaughter stvara kompleksne i snažne ženske likove, što je majstorsko dostignuće u svijetu trilera.« The Chicago Tribune

Prijevod: Miloš Đurđević

Format: 150x228mm, 400 str., tvrdi uvez

Pročitajte prvo poglavlje

Proizvod je dostupan

Kategorija: Oznaka:
Težina 0.68 kg

Recenzije


Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Grad murjaka”