HARRY POTTER I RED FENIKSA

Redovna cijena: 69,90 kn

Webshop cijena: 59,90 kn

Nakon što se herojski natjecao na Tromagijskom turniru i uz to posvjedočio povratku lorda Voldemorta, Harry Potter privukao je neželjenu pažnju čarobnjačkog tabloida Dnevni prorok, koji koristi svaku priliku da mu se izruguje i baca sumnja na njegove riječi i djela. Ta se sjenka nepovjerenja nadvila i nad Dumbledorea, te će Ministarstvo magije poslati svoju gnjusnu predstavnicu da preuzme kontrolu nad najpoznatijom školom vještičarenja i čarobnjaštva, Hogwartsom.

Peta će godina u Hogwartsu stoga započeti nizom katastrofa, a za Harryja će biti najteža činjenica što mu se čini da su ga tijekom ljeta izbjegavali i njegovi najbolji prijatelji. Kad mu se učini da je potpuno sam i napušten, na scenu će stupiti Red feniksa, skupina neobičnih i ekscentričnih čarobnjaka, u čije će ruke morati staviti vlastiti život i pridružiti se njihovoj borbi protiv Voldemorta…

Harry Potter i Red feniksa donosi više uzbuđenja no ikad, a Harryjev će svijet postati mračniji i napetiji no što ste mogli očekivati.

stranica: 768
uvez: meki

Proizvod nije dostupan

Težina .45 kg

Recenzije


Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “HARRY POTTER I RED FENIKSA”