Istina i druge laži

Redovna cijena: 99 kn

Webshop cijena: 49,00 kn

Henry je uspješan pisac. Otmjen je, velikodušan i vrlo opasan. Henry je zapravo beskrupulozni hohštapler koji si je osigurao izrazito lagodan život. Njegova ljubavnica s njim je, na nesreću, zatrudnjela, a on bi sada sve morao reći svojoj ženi. No, mora li joj zaista priznati baš sve? To bi mu uništilo život. Jednostavnije bi bilo kada bi ljubavnicu eliminirao. Ali, upravo pri tom pokušaju Henry će učiniti nepopravljivu pogrešku.
Pitajući se gdje završava istina, a gdje počinje siva zona laži, Sascha Arango pripovijeda iznimno napetu priču o Henryju koji bezbrižno hoda po rubu ponora. Prikazuje nam čovjeka koji je uspješno izbjegavao posljedice svojih djela – sve dok nije otišao korak predaleko.

Roman Istina i druge laži mnogo je više od napetoga trilera, to je istodobno i kvalitetan psihološki portret čovjeka koji, zapleten u nerazmrsivo klupko vlastitih neistina, prestaje razaznavati granice istine i životne fikcije koju je stvorio. Sascha Arango u jednakoj je mjeri uspio stvoriti uzbudljivu kriminalističku priču koliko i postaviti intrigantna pitanja o tome koliko destruktivnu ulogu u našim svakodnevnim životima igraju prešućene istine, sitne i velike laži, dvoličnost, obmana i prijevara.

Format: 150×228 mm, 224 str., tvrdi uvez

Pročitajte prvo poglavlje

Proizvod je dostupan

Težina 0.7 kg

Recenzije


  1. :

    Vrhunski trller i izvrstan psihološki portret čovjeka!!

    “Lažljivci među nama znat će da svaka laž, da bi bila uvjerljiva, mora sadržavati mrvu istine. Često je dovoljna samo trunka istine, ali je mora biti, poput masline u martiniju” – S.Arango ~ Istina i druge laži

Napiši recenziju