Žena u kavezu

Redovna cijena: 39,90 - 119,00 kn

Webshop cijena: 35,91 kn107,10 kn

…Grebe noktima po golim zidovima mračne prostorije u kojoj je zarobljena sve dok joj prsti ne prokrvare. Ali ništa od bijega. U nemogućnosti da mjeri vrijeme, dani, tjedni pa i mjeseci njezina života neprimjetno prolaze. Očajnički se bori protiv ludila. Onima koji su je zarobili neće priuštiti to zadovoljstvo. Radije će se ubiti sama. Detektiv Carl Mørck iz Policijske uprave u Kopenhagenu upravo je smijenjen iz Odjela za umorstva kako bi vodio tek osnovani sektor za neriješene slučajeve, takozvani sektor Q. Njegov je prvi zadatak pet godina star slučaj nestale političarske zvijezde u usponu Merete Lynggaard za koju svi vjeruju da je mrtva. Tvrde da samo gubi vrijeme. On smatra da su u pravu.

Glas u tami iskrivljen je, grub i nemilosrdan. Govori zarobljenici da će mučenje prestati tek kad odgovori na jedno jednostavno pitanje. Na ono koje se i sama nebrojeno puta pitala: ZAŠTO se ovo događa?

Prvi roman iz serijala o policijskom inspektoru Carlu Mørcku i njegovu osebujnom pomoćniku, sirijskom izbjeglici Assadu, po kojem se snima film u produkciji ugledne danske filmske kompanije Zentropa, ostavit će vas bez daha!

Format: 150×228 mm, 352 str., meki uvez, 39,90 kn
Format: 150×228 mm, 352 str., tvrdi uvez, 119,00 kn

Pročitajte prvo poglavlje
Pogledajte ostale naslove iz serijala

Clear
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , ,

Recenzije


Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Žena u kavezu”