Nitko to ne radi utorkom

Redovna cijena: 29,90 kn

Webshop cijena: 26,90 kn

Kasnonoćna avantura nikad nije prouzročila takav kaos! Bivši tinejdžerski par Matthew i Katy složili su se da se više nikad neće vidjeti nakon što su završili skupa u krevetu na proslavi godišnjice mature. I tako je sve zaboravljeno… Sve dok ih, osam mjeseci poslije, neočekivan susret na tečaju za trudnice ne prisili da se suoče s činjenicom kako bi Matthew mogao biti otac Katynog djeteta. Nesvjesna meteža oko sebe, Matthewova napeta supruga uzrujana je zbog blizanaca koje nosi, a Katyin znatno mlađi dečko odbija ozbiljno prihvatiti očinstvo.

Dok na površinu izbijaju duboke emocije i podivljali hormoni, ljubavni životi junaka sve se više kompliciraju. Kako će se izvući iz te zbrke?

“Živahna i životna ljubavna priča koja će vas nasmijati do suza!” New! Magazine

Autorica Tracy Bloom počela je pisati kad ju je njen okrutni, bezosjećajni suprug odvukao s posla iz snova, nabavljanja tobogana za zabavne parkove u Britaniji, kako bi živjela u Americi s tek pristiglom bebom i bez prijatelja. Zahvaljujući lukavom planu kako izbjeći kućanske dužnosti, napisala je Nitko to ne radi utorkom. Knjiga je postigla sjajan uspjeh, stoga je sad oduševljena što ima novi posao iz snova, nasmijava ljude, a ponekad ih svojim knjigama i rasplače. Danas u dobroj staroj Engleskoj piše o ljubavnim zavrzlamama na urnebesno smiješan način, i to u nastavku Nitko to ne radi nakon poroda.

Format: 123x190mm, 234 str., meki uvez

Pročitajte prvo poglavlje

Recenziju pročitajte na CitajMe.com

Proizvod je dostupan

Težina 0.25 kg

Recenzije


Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Nitko to ne radi utorkom”