STAR WARS – Poslije bitke

Redovna cijena: 99.00 kn

Webshop cijena: 89,00 kn

Odlučna u namjeri da očuva moć Imperija nakon poraza u Bitci za Endor, preživjela imperijalna elita okuplja se na tajnom sastanku s ciljem konsolidiranja snaga i pripreme za protunapad. Dok se zvjezdani razarači okupljaju poput ptica grabljivica iznad udaljenog planeta Akive, pobunjenički pilot Wedge Antilles postaje jedinim svjedokom nadolazeće prijetnje – a zatim pada u zarobljeništvo prije negoli je uspio upozoriti Pobunjenike. U međuvremenu, bivša pobunjenička pilotkinja Norra Wexley vratila se u svoj dom na Akivi, spremna da zaboravi užase rata. No kad presretne Wedgeov hitni poziv u pomoć, svjesna je da mora pomoći, neovisno o posljedicama.

Ali ona ne zna koliko su neprijatelji blizu – niti koliko će opasna biti njezina nova misija. Zajedno sa svojim sinom, koji je tehnički genij, lovcem na ucijenjene glave sa Zabraka i imperijalnim prebjegom, Norra se sprema zadati udarac sve jačem Imperiju – i učiniti što god je potrebno da bi jednom zauvijek okončala njegovu opresivnu vladavinu.

Poslije bitke otkriva nam što se zbiva nakon događaja prikazanih u Povratku Jedija iz 1983. A čini se da Imperij nije jedini izazov koji čeka naše junake.“ – The Hollywood Reporter

Poslije bitke ima Silu na svojoj strani.“ – Alternative Nation

„Svemir Ratova zvijezda opet je svjež i nov, te jednako bogat i tajanstven kao što je oduvijek bio.“ – Den of Geek

Prijevod: Tatjana Jambrišak

Format: 150x228mm, 380 str., meki uvez

Pročitajte prvo poglavlje

Proizvod je dostupan

Težina 0.6 kg