Znak: Torinsko platno i tajna uskrsnuća

Redovna cijena: 219.00 kn

Webshop cijena: 197,00 kn

Kršćanstvo je rođeno otprilike prije dvije tisuće godina u drevnoj Palestini. Oblikovalo je tijek ljudske povijesti. Ipak, povjesničari još ne mogu reći kako je kršćanstvo točno započelo i ne mogu objasniti njegov izuzetan uspjeh bez iskre koja ga je zapalila, a to je Uskrsnuće.
Ova izvrsna knjiga konačno nam pruža uvjerljiv odgovor i daje potpuno novi uvid u priču o Uskrsu. Upravo je Torinsko platno, fascinantna relikvija čiju autentičnost autor nepobitno dokazuje, ključ za rješenje najvećeg misterija u ljudskoj povijesti.

“Detaljno, dobro istražena materija i neutralan pristup… Uvjerljivo… mnogo više od običnog dodatka kanonskoj literaturi o Torinskom platnu.”
Irish Times

Autor Thomas de Wesselow povjesničar je umjetnosti iskusan u radu na “nerješivim” problemima. Studirao je povijest umjetnosti na Sveučilištu Edinburgh i na Courtauldu u Londonu, gdje je uspješno radio na problemu Guidoriccion, jednom od najvećih misterija talijanske umjetnosti. Nakon toga je predavao na British School u Rimu istražujući još kompleksniju zagonetku, takozvani Problem Assisi. Godine 2002. imenovan je za postdoktorskog znanstvenog suradnika na King’s Collegeu Sveučilišta Cambridge. Od 2007. potpuno se posvetio Torinskom platnu. Živi u Cambridgeu.

Format: 150×228 mm, 552 str., tvrdi uvez
Pročitajte prvo poglavlje

Proizvod je dostupan

Težina 1 kg

Recenzije


Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Znak: Torinsko platno i tajna uskrsnuća”