Zaslužili su ubojstvo

Redovna cijena: 99.00 kn

Webshop cijena: 89,00 kn

Na noćnom letu iz Londona u Boston Ted Severson susreće privlačnu i tajanstvenu Lily Kintner. Nakon malo previše martinija dvoje neznanaca započinje igru istine tijekom koje jedno drugom otkrivaju vrlo intimne pojedinosti o sebi. Ted govori o svom braku koji je upao u kolotečinu i supruzi Mirandi za koju je siguran da ga vara. Ted i Miranda otpočetka su bili neobičan par – on bogati biznismen, a ona slobodna umjetnička duša, no suprotnosti koje su nekad u njima zapalile plamen strasti više nemaju snagu privlačnosti.
Ipak, njihova igra poprima zlokoban prizvuk kada Ted u šali kaže da bi mogao ubiti Mirandu zbog onog što mu je učinila. Lily bez okolišanja kaže „voljela bih pomoći“. Zapravo, neki su ljudi, poput pokvarene i nevjerne žene, jednostavno zaslužili ubojstvo….
Po povratku u Boston spone koje su povezale Teda i Lily postaju jače dok počinju planirati Mirandino ubojstvo. No ima stvari iz njene prošlosti koje Lily nije povjerila Tedu, a to su umjetnost i umijeće ubojstva koje je počela savladavati još u ranoj mladosti.
Odjednom se dvoje urotnika nađe upetljano u opasnu igru mačke i miša u kojoj bi netko od njih mogao izgubiti glavu, a za petama im je pronicljiv i odlučan istražitelj…

IZ TISKA:

BEST THRILLER, iBOOKS BEST OF 2015

“Ubojit i hladan triler koji hipnotizira” Lee Child

“Triler koji kida živce.” SUNDAY MIRROR

“Ekstremno napeto!’ SOPHIE HANNAH

“Nestala u petoj brzini!” DAISY GOODWIN

Format: 150×228 mm, 306 str., meki uvez

Pročitajte prvo poglavlje

Proizvod je dostupan

Težina .8 kg

Recenzije


Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Zaslužili su ubojstvo”