Zašto on to radi?

Redovna cijena: 129 kn

Webshop cijena: 116,00 kn

Zašto on to radi? jedinstveni je priručnik koji odgovora na temeljna pitanja o različitim oblicima partnerskog nasilja i nasilja u vezi:

ŠTO JE ZLOSTAVLJANJE I KAKO GA PREPOZNATI?

TIPOVI ZLOSTAVLJAČA

ZLOSTAVLJAČI I OVISNOSTI

TRAUMATSKO ZBLIŽAVANJE I OVISNOST O VEZI SA ZLOSTAVLJAČEM

MOGUĆNOSTI PROMJENE ZLOSTAVLJAČKOG MENTALITETA

KAKO PREKINUTI VEZU SA ZLOSTAVLJAČEM?

 

IZ PREDGOVORA KNJIZI (napisala Sanja Sarnavka):
»Objavljivanje knjige Lundyja Bancrofta Zašto on to radi? izuzetno je važan događaj jer se njome po prvi put u nas čitateljstvu nudi ozbiljna analiza psihe zlostavljača. Djelo je stručnjaka, pritom muškarca, što nije nimalo nevažno, koji je uobličio i sažeo svoje dugogodišnje praktično iskustvo rada s muškarcima zlostavljačima u tekst kojim želi spriječiti početak ozbiljnog nasilja ili nastavljanje života u nasilju… i to u ime idilične slike obitelji koju nazivamo temeljem svakog društva a slikamo djeci od njihova rođenja ružičastom bojom. A mnogima se prava boja života u obitelji kreće od sive do posve crne. Ova knjiga u tome nam uvelike može pomoći.«

– Sanja Sarnavka, B.a.B.e.

 

Lundy Bancroft američki je autor koji se više od petnaest godina bavi zlostavljanjem u partnerskim odnosima i obiteljskim nasiljem. Na tu temu napisao je nekoliko knjiga i brojne znanstvene radove u stručnim časopisima. Godinama je bio suvoditelj prvog nacionalnog programa za rad sa zlostavljačima. Danas sudjeluje u programima edukacije i osposobljavanja državnih i pravosudnih tijela s ciljem prevencije i zaustavljanja nasilja te pomoći žrtvama zlostavljanja.

 

Pročitaj prvo poglavlje

 

Proizvod je dostupan

Težina 0.45 kg

Recenzije


Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Zašto on to radi?”