Renata Sopek donijela sreću našim čitateljima - izvučeni dobitnici nagradne igre „Volim New York, Hollywood i Pariz“

ZAGREB, 26. kolovoza 2011. - Danas su u Tisak media centru, Arena Centar Zagreb, izvučeni dobitnici naše velike nagradne igre „Volim New York, Hollywood i Pariz“. Nagradno putovanje za tri najsretnija čitatelja osigurao je Atlas Airtours.

Nagrade su osvojili:

Božena Grdović iz Zadra 1 X Putovanje u New York za 2 osobe
Vedrana Duić iz Varaždina 1 X Putovanje u Los Angeles za 2 osobe
Sanja Balić iz Osijeka 1 X Putovanje u Pariz za dvije 2 osobe


U nagradnoj igri koja je trajala od 1. srpnja do 15. kolovoza 2011. sudjelovali su kupci romaneskne trilogije Volim New York, Hollywood i Pariz, mlade britanske spisateljice Lindsey Kelk. Za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je potrebno popuniti kupon odgovarajućim naljepnicama iz knjiga te ga zajedno s osobnim podacima ostaviti na za to predviđena mjesta u Konzum super prodavaonicama i Tisak media multimedijalnim knjižarama, ili na prodajnim mjestima Tiska i Slobodne Dalmacije.


Nagrade je izvukla popularna TV voditeljica Renata Sopek, koja je tom prigodom čestitala sretnim dobitnicima te im poželjela lijep i nezaboravan provod na najatraktivnijim svjetskim destinacijama.


Roman Volim New York donio je Lindsey Kelk titulu najuzbudljivije nove zvijezde chick lita i laskave usporedbe s knjigama o Šopingholičarki Sophie Kinsella. Nakon velikog uspjeha prvijenca slijedili su nastavci Volim Hollywood i Volim Pariz u kojima su čitatelji imali priliku pratiti nastavak zgoda i nezgoda simpatične glavne junakinje Angele Clark.


Za više informacija o nagradnoj igri molimo obratite se Dijani Oršolić na elektroničku poštu dijana.orsolic@znanje.hr
ili na broj 01 36 89 527.


Objavljeno: 15.01.2018, zadnja promjena: 15.01.2018  Povratak