Svjetska književna senzacija kriminalističkog žanra Karin Slaughter posjetila Zagreb!


karin-slaughter karin-slaughter karin-slaughter karin-slaughter


ZAGREB, 19. lipnja 2015. Karin Slaughter posjetila je Zagreb u sklopu manje europske turneje tijekom koje je posjetila i Dansku (Kopenhagen) i Nizozemsku (Amsterdam). Tijekom boravka u Zagrebu 17. i 18. lipnja, simpatična autorica je održala promociju serijala knjiga Atlanta o disleksičnom specijalnom agentu Willu Trentu u prostoru Zagreb Eye vidikovca, te se družila s hrvatskim čitateljima i potpisivala knjige u Tisak media knjižari u Gajevoj.


Karin Slaughter jedna je od najboljih suvremenih američkih autorica trilera nagrađivana čak četiri puta nagradama Crimezone za najbolji triler i Best Thriller Debut za najbolji debitantski roman, prevedena je na trideset pet jezika, a njezini romani su se u više navrata našli na samom vrhu New York Times ljestvice najprodavanijih knjiga.


Znanje je dosad objavilo četiri njezina romana iz serijala o specijalnom agentu Willu Trentu: Triptih (Tryptich, 2007.), Krhotine (Fractured, 2008.), Postanak (Undone, 2010.) i Slomljena (Broken, 2011.), a tijekom promocije autorica je najavila i sljedeći roman serijala Duboki pad (Fallen, 2012.), koji u hrvatskom prijevodu dolazi u srpnju ove godine. Do kraja godine je u planu i prijevod šestog romana serijala Atlanta Criminal (2013.).Objavljeno: 15.01.2018, zadnja promjena: 15.01.2018  Povratak