Uberi svoj hit naslov na Najboljoj jesenskoj berbi knjiga u nedjelju u Tvornicu kulture, uz prigodne popuste do 90 posto.

Ove nedjelje u zagrebačkoj Tvornici kulture započinje sajam knjiga u našoj organizaciji - Najbolja jesenska berba knjiga, gdje od 2. do 4. listopada od 10 do 20 sati možete ubrati svoje najdraže hit naslove po dosad neviđenim cijenama. Sajam je idealna prilika za sve ljubitelje književnosti da upotpune biblioteke i osiguraju zalihu dobrih naslova za dugu, hladnu zimu.

Knjige će biti dostupne već od 2 kune, a kupcima će biti ponuđeno više od 500 domaćih i stranih naslova: beletristika, dječje knjige, stripovi, turistički vodiči, stručna literatura i još mnoga toga uz nevjerojatne popuste do 90 posto.

Imati ćete priliku kupiti razne hitove kao što su Ekonomija zahvalnosti, Mafija Export, Život nastanjen sjenama po sniženim cijenama, te evergrine Ljubavna priča i Djevojka s bisernom naušnicom za 10,00 kuna.

U ponudi će se naći i široka paleta naslova za vaše najmlađe, pa ćete Logi glavolomke i Logi matematiku za zabavno učenje pronaći po cijeni od 29,00kn, Medu Paddingtona za 49,00kn, te stripove popularnih naslova Roobin Hood, Vitezovi okruglog stola, Oliver Twist, Snjeguljica, Pepeljuga, Ružno pače i još mnoge druge za samo 5 kuna.

Uz velik izbor dječjih knjiga, slikovnica i klasika u stripu, naći se se i naslovi iz područja samopomoći i duhovnosti po 49,00 kuna, kao i stručna literatura, školski atlasi, karte Hrvatske i turistički vodiči po iznimno povoljnim cijenama.

Posebnu priliku knjigoljupci će prepoznati u ponudi najvećih hitova biblioteke Knjiga dostupna svima (KDS) poput naslova Crvendać, Nemeza i Đavolja zvijezda autora Jo Nesboa, Bijela kraljica, Naslijeđe Boleynovih autorice Philippe Gregory, serijal Vampirska akademija autorice Richelle Mead i još veliki broj svjetskih hitova, koji će za prilike Najveće jesenske berbe knjiga biti dostupni po popularnom principu „izaberi 3, plati 2“.

Ne propustite ovu izuzetnu priliku i posjetite nas! :)

jesenska-berba-knjiga


Objavljeno: 15.01.2018, zadnja promjena: 15.01.2018  Povratak