Black Friday u Znanju!

Dragi knjigoljupci, već tradicionalno povodom Crnog petka, od 24. do 26. studenog, možete ugrabiti popuste do čak 50 posto na odabrane artikle iz naklade Znanje i Vorto Palabra, kao i knjige na stranim jezicima! Ne propustite nas posjetiti u knjižarama Znanje ili na našem webshopu i iskoristite popuste. 

Tijekom trajanja akcija, čitatelji svih uzrasta kroz raznovrsnu ponudu naslova moći će pronaći nešto po svom guštu. Od noviteta Znanja izdvajamo naslov Vučja djevojčica (Magic Hour), neodoljiv roman o bliskosti, moći bezuvjetne ljubavi i snazi novoga početka, proizašao iz pera omiljene autorice hrvatske publike Kristin Hannah. Ludo putovanje kroz grčku mitologiju, prepuno živahnih, blistavih likova, uz sjajnu ravnotežu humora i osjećaja donosi Luna McNamara u svom debitantskom romanu Psiha i Eros (Psyche and Eros). Ljubitelji lijepe književnosti tu će moći pronaći i dirljivu i inspirativnu priču Milijunaš s ulice (Q&A, Questions & Answers) svjetski bestseler Vikasa Swarupa po kojem je snimljen istoimeni i nagrađivani film. 

Od noviteta u žanru trilera i krimića, čekaju vas Ušutkane (The Silent Wife), novi psihološki triler Karin Slaughter iz serijala o Willu Trentu, te Visoke stijene (Tall Bones), napeti triler autorice Anne Bailey o nestanku sedamnaestogodišnjakinje u jednom provincijskom gradiću, a koji će čitatelja proganjati još dugo nakon posljednje pročitane stranice.

U knjižarama te na webshopu Znanja moći će se kupiti i novi romani Stephena Kinga, i to Bajka (Fairy Tale), u kojem sedamnaestogodišnji srednjoškolac Charlie u šupi svog susjeda pronalazi skriveni portal koji vodi u svijet gdje se čuda i užasi stapaju u jedno, te Posljednje uporište (The Stand) - po prvi put na hrvatskom jeziku i u dva sveska, Posljednje uporište epsko je remek-djelo na razmeđi užasa i nade u kojem King oslobađa mračnu silu koja čovječanstvu prijeti uništenjem i sučeljava je s nezaboravnom skupinom preživjelih koji joj se moraju oduprijeti.

Akcija vrijedi od 24. do 26. studenog 2023. do kraja dana, a popusti i akcije se ne zbrajaju. Posjetite nas i pronađite još mnoštvo naslova koji će vas bez sumnje očarati!

Popis naših knjižara potražite na linku.