Dostava

Znanje.hr osigurava dostavu u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za dostavu paketa unutar Hrvatske koristimo usluge dostavljačke službe Overseas Express.

*Paket koji ste naručili stiže na vrata u roku od 5-7 radnih dana

Iznos narudžbe Troškovi slanja
do 200,00 kn 25,00 kn
Iznad 200 kn Gratis

Za dostavu paketa u inozemstvo koristimo usluge dostavljačkih služba DHL Express (usluga dostave dostupna za cijeli svijet) i Eurodis (usluga dostave cestovnim putem dostupna je u 27 odabranih zemalja EU i regije).

Trošak dostave ovisi o zemlji dostave i težini paketa, a obračunava se pri samoj narudžbi prema osnovnim cjenicima dostavljačkih službi DHL Express i Eurodis. Cjenici prema kojima se obračunava trošak dostave dostupni su na linku: CJENIK

Cijena artikla i dostave ne uključuje eventualne carinske troškove niti bilo kakve posebne naknade odredišne države.

Rok isporuke je do 5 radnih dana za dostavu putem DHL Express službe, te do 10 radnih dana za dostavu putem Eurodis dostavljačke službe.

Služba dostave pakete će preuzeti po uspješnoj uplati, o čemu ćemo Vas obavijestiti putem e-mail koji ste naveli prilikom kupnje. Dostava se vrši samo radnim danima.

Za sva pitanja i obavijesti o dostavi naručenih proizvoda kontaktirajte nas na webshop@znanje.hr ili na broj +385 1 5577 953.

 

Napomene za dostavu DHL dostavljačkom službom:

Dostava se vrši sukladno Uvjetima prijevoza DHL Express-a. Pogledajte ovdje: Pravila i uvjeti korištenja dostave DHL Express

DHL Express ne dostavlja na P.O. Box (poštanski sandučić)

Cijena artikla i dostave ne uključuje eventualne carinske troškove niti bilo kakve posebne naknade odredišne države.