Kako izaći iz začaranog kruga negativnih misli?

Užurbana svakodnevica, stres, neredovita i nekvalitetna prehrana i nekretanje samo su neki od razloga rasta problema vezanih uz mentalno zdravlje. Prestani previše razmišljati, autora Nicka Trentona, Amazonov je bestseler u kategorijama samopomoći, mentalnog zdravlja i motivacije, uz kojeg ćete uspjeti prevladati negativne obrasce razmišljanja, smanjiti stres i početi bezbrižno živjeti.

Osjećati se bolje jednostavan je cilj. Ali nimalo lagan. Pretjerano razmišljanje glavni je uzrok zašto se osjećamo nesretnima – u beskrajnom vrtlogu misli lako se izgubiti. Prestani previše razmišljati je knjiga koja razumije kroz što ste sve prošli, u kakvu ste se iscrpljujuću situaciju doveli i kako je lako osjećati se kao da gubite razum u zamci tjeskobe i stresa.

Uz pomoć autorovih detaljnih i provjerenih tehnika ponovno ćete steći kontrolu nad mislima i promijeniti mentalne navike. Štoviše, ova će vam knjiga potpuno promijeniti način na koji razmišljate i kako se osjećate, a kompleksne teme podijeljene na jednostavna poglavlja s praktičnim uputama jamče da ćete se brzo početi osjećati bolje!

Uz isprobane načine kako se prestati vrtjeti u začaranom krugu negativnih misli, uspjet ćete ostati prisutni i odvratiti misli od stvari koje nisu važne – i nikada neće biti važne. Očistit ćete svoj um od pretjeranog razmišljanja te postignuti više, osjećati se bolje i osloboditi svoj potencijal. Napokon ćete naučiti živjeti u sadašnjem trenutku.

Knjigu potražite u knjižarama Znanja i na webshopu na sljedećoj poveznici -> Prestani previše razmišljati