Novi katalog - Najljepše knjige za djecu

Dragi knjigoljupci, roditelji, odgojitelji i učitelji, s velikim zadovoljstvom vam predstavljamo naš KATALOG DJEČJIH IZDANJA u kojem donosimo izbor najljepših maštovitih slikovnica i knjiga za mališane od najmlađe dobi pa sve do njihovih tinejdžerskih godina. Učite o prirodi uz prekrasne slikovnice Mala kišna kap, Mali žir i Malas nježna pahulja, obiđite svijet i zabavite se s omiljenim nestašnim Vukom ili pak zakoračite u svijet klasičnih bajki uz Najljepše Andersenove, Perraultove i Grimmove bajke.

Male istraživače i buduće znanstvenike zaokupit će Svijet gledan kroz mikroskop i slikovnica Na nebu, a odgovore na pitanja što pokreće ljudsko tijelo, po čemu se prepoznaju dinosauri i kako je izgledao svijet u kojem su živjeli, zašto Sunce sjaji, kako astronauti putuju u svemir i još mnogo toga, pronaći će u fantastičnim edukativnim kutijama Moj prvi atlas svijeta, Upoznaj ljudsko tijelo, Otkrijte svijet dinosaura, Moja prva brojanka, Moja slovarica i Osvojimo svemir. Ako njihova znatiželja već sada ne poznaje granice, Enciklopedija Znanja, Ljudsko tijelo i Svijet na crtama vremena pravi su izbor... Za malene ljubitelje književnosti tu su nagrađivani romani za djecu i mlade Nikadgrad: kušnje Morrigan Crow, Istraživač, Parvanino putovanje, Otok čuvara oluja i još mnogi drugi.

Einstein je jednom prigodom rekao: “Ako želite da vam djeca budu pametna, čitajte im priče. Ako želite da budu još pametnija, čitajte im još više priča”. Povedite vaše mališane u čarobne svjetove koji se skrivaju unutar korica knjiga. Dobrobiti čitanja su neprocjenjive, stoga krenimo i zajedno otkrijmo čaroliju pisane riječi...

Katalogu pristupite klikom na sliku:


Znanje - Najljepše knjige za djecuObjavljeno: 07.08.2020, zadnja promjena: 31.08.2020  Povratak