S proljećem donosimo nove naslove biblioteke „Knjiga dostupna svima“ u novom, većem formatu

Dragi knjigoljupci, donosimo vam sretnu vijest! Nakon mnoštva upita čitatelja, odlučili smo promijeniti format džepnog izdanja biblioteke „Knjiga dostupna svima“, koja od ovog travnja izlazi u novom, većem izdanju. Promjenom formata novi, atraktivni naslovi vaše omiljene biblioteke bit će pregledniji, ugodniji za čitanje i, u pravom duhu svog imena, dostupni svima. Pritom nismo željeli odstupiti od formata džepne knjige koja se među čitateljima pokazala kao pun pogodak, što zbog praktičnosti, što zbog cijene.

Nakon što je pokrenuta 2010. godine, „Knjiga dostupna svima“ (popularno zvani KDS) u samo je nekoliko mjeseci postala izdavački fenomen. Najviši uređivački standardi, atraktivan dizajn te bogata ponuda svjetskih hit naslova po pristupačnim cijenama obilježja su ove prepoznatljive biblioteke. S novim formatom, dinamika objavljivanja novih naslova neće se mijenjati, kao niti dostupnost na različitim prodajnim mjestima. Čitatelje će u knjižarama Znanja, na kioscima i u supermarketima i dalje redovito čekati pet novih beletrističkih naslova, od trilera i krimića pa do tinejdžerskih, povijesnih i ljubavnih romana, po cijeni od 6,50 € po naslovu.

U novom, redizajniranom kolu KDS-a, ovog travnja moći ćete uživati u trilerima i ljubavnim romanima. Ljubitelje trilera razveselit će roman Bolje da si mrtav (Better Off Dead), novi nastavak iz serijala o Jacku Reacheru, dobro poznatih autora Leeja i Andrewa Childa, zatim Posljednji gost (The Last House Guest), jeziva psihološka slagalica majstorice trilera Megan Mirande, te debitantski roman nagrađivane autorice Ilarije Tuti Cvijeće iznad pakla (Fiori sopra l'inferno), koji donosi dojmljivu priču o kriminalističkoj profilerki u lovu na serijskog ubojicu i prema kojem je snimljena istoimena serija. Novom kolu neće odoljeti ni romantične duše koje se u proljeće vole prepustiti sanjarenju uz zavodljivo štivo. Elizabeth Hoyt tako donosi britku i senzualnu povijesnu dramu Grešni vojvoda (The Duke of Sin), a Vi Keeland, američka autorica ljubića koji su pokorili svjetske top ljestvice bestselera, Iskru  (The Spark), feel good roman s prštavom kemijom i zanosnim likovima.

Navedene naslove je moguće kupiti u pretprodaji na webshopu znanje.hr, a početkom travnja bit će dostupni u redovnoj prodaji u knjižarama Znanja, na kioscima i u supermarketima.

Više o naslovima saznajte na sljedećim poveznicama:

Bolje da si mrtav, Lee i Andrew Child

Posljednji gost, Megan Miranda

Cvijeće iznad pakla, Ilaria Tuti

Grešni vojvoda, Elizabeth Hoyt

Iskra, Vi Keeland