Edukativna zabava za mališane uz Cvrčka

Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole, Cvrčak je složio komplet za predškolu 5-7 koji sadrži cvrčkovu slovaricu, brojalicu, crtančicu sa samoljepljivim zadacima, pripremu za školu 5-7 te edukativni cd-e. 


Iskoristite jedinstvenu prigodu i nabavite Cvrčkov komplet predškola 5-7 godina za vašeg mališana po sniženoj cijeni od 99.99 kn i uštedite 85kn. Komplet je namijenjen djeci i njihovim odgajateljima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Materijali su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 5 - 7 godina i potiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo. Sa stavom da učenje treba biti veselje, tim iskusnih pedagoga, logopeda i dizajnera kreirao je ove radne listove kako bi budući đaci ušli spremni u jedno od najljepših razdoblja u njihovim životima.

Neki mališani su više zaigrani pa im valja ponoviti gradivo kako bi što spremniji i bez zaostataka ušli u novu školsku godinu. Drugi su pak željni znanja i nedostaju im školske klupe. Njima će vježbenice poslužiti kako bi ostali u kontaktu s gradivom i zadovoljili svoju ljubav za učenjem.

Bez obzira u koju skupinu spadaju vaši mališani, sigurni smo da će Cvrčkove vježbalice zadovoljiti njihove potrebe, jer sadrže pregršt zadataka i vježbi koje su za njih kreirali iskusni pedagozi i učitelji iz navedenih predmeta. Cijelu ponudu naklade Cvrčak pogledajte OVDJE.


Objavljeno: 12.05.2020, zadnja promjena: 12.05.2020  Povratak