Neodoljiva romantična komedija kojom ćete ostati opčinjeni i nakon posljednje stranice

Ljubavna obmana u Španjolskoj (The Spanish Love Deception) književni je prvijenac Elene Armas koji je u rekordnom roku osvojio TikTok, a zatim i srca čitatelja diljem svijeta. Radnja ovog enemies-to-lovers ljubavnog romana prati Catalinu Martín koja u New Yorku očajava u potrazi za pratnjom na sestrino vjenčanje. Naročito nakon što se njezina mala, bezazlena laž o američkom dečku izmakne kontroli. Jer sada svi jedva čekaju upoznati (izmišljenog) dečka, čak i njezin bivši sa svojom zaručnicom.

Catalini preostaju četiri tjedna da pronađe nekoga spremnog prijeći Atlantik i sudjelovati u obmani. Let od New Yorka do Španjolske nije kratak, a njezinu kaotičnu, ali simpatičnu obitelj neće biti lako nadmudriti.

Aaron Blackford, visok, zgodan i pristupačan kolega tada priskače u pomoć. Catalina je nesklona prihvatiti njegovu pomoć jer u životu nije upoznala razdražljivijeg, temperamentnijeg i nepodnošljivijeg muškarca. Međutim, pod pritiskom vremena i nedostatka boljih opcija, Catalina prihvaća da joj je Aaron najbolji pa i jedini izlaz iz nastale situacije. I upravo tada Aaron otkriva svoje pravo lice.

Ljubavna obmana u Španjolskoj vruća je ljubavna priča puna šarmantnih likova i očaravajućih opisa španjolskih krajolika. Zabavan prikaz otvorenih, glasnih i pomalo pomaknutih obiteljskih odnosa karakterističnih za južnoeuropske narode odlično dočaravaju vatreni španjolski duh i način života, što ovaj roman čini idealnim štivom za tople i sunčane dane.

O AUTORICI: Elena Armas španjolska je spisateljica, samozatajna i beznadna romantičarka te na veliko užasavanje gospodina B.-a ponosna sakupljačica knjiga. Autorica je romana Ljubavna obmana u Španjolskoj, bestselera New York Timesa i USA Todaya, i njegova nastavka The American Roommate Experiment. Nada se da će vam uz njezine priče srce brže zakucati, dlanovi se oznojiti, a obrazi zarumenjeti, što će i druge natjerati da zavire.