Neponovljiva Žuži predstavila svoju novu knjigu „Žene, osvajajte...“

ZAGREB, 6. svibnja 2010. - Nakladnička kuća „Znanje“ s ponosom je predstavila najnoviju knjigu Žuži Jelinek, slavne zagrebačke modne stilistice i kolumnistice izuzetnog naslova „Žene, osvajajte...“sinoć u prostorijama Židovske općine u Zagrebu. Predstavljanje knjige uveličali su i predstavili :urednica ljubavnih romana časopisa „Glorija“ Ivanka Vranković, glavna urednica „Glorije“ Dubravka Tomeković-Aralica, predsjednik uprave EPH Ninoslav Pavić te predsjednik uprave nakladničke kuće „Znanje“ Tomislav Vintar.


„Ovo je osma knjiga Žuži Jelinek, a druga po redu koja je izašla u nakladničkoj kući Znanje. Knjiga je objavljena u sklopu nove biblioteke „Celebrities“ koja je zamišljena da razotkriva istine o poznatim javnim osobama. Složit ćete se, Žuži je jedna jedina i neponovljiva. Ona je optimistična, vedra i puna života i ljubavi. Mogu samo reći da s nestrpljenjem očekujemo njezinu novu knjigu“ istaknuo je Tomislav Vintar prilikom promocije knjige.


Knjiga, koja je nastala na temelju kolumni koje su objavljivane u časopisu „Glorija“ od 2008. do početka 2010. godine, obiluje mnogim životnim mudrostima i tajnim vještinama kako osvojiti, ali i zadržati muškarca. „Mnogi misle kako je ova knjiga napisana za žene, no ona je napisana isključivo za muškarce. Kada kaže muškarcima da ih voli, Žuži se igra s njima. Poruka ove knjige je da svaka pametna žena može sve što poželi“ kazala je Ivanka Vranković, urednica ljubavnih romana časopisa „Glorija“.


„Uvijek držim do žena, ali muškarce volim još više. Svaka žena treba jednog muškarca, ali nisam rekla uvijek istog“ kroz smijeh je Žuži pojasnila svoj životni moto. U sklopu promocije prikazan je i polusatni biografski film „Žuži“, snimljen u produkciji HTV-a. Film, kojeg je predstavio producent Ivica Tunjić, govori o njezina četiri velika profesionalna uspona i pada iz kojih je svaki put izašla uzdignute glave.


Objavljeno: 04.01.2018, zadnja promjena: 03.03.2020  Povratak