Nova knjižara Znanje u Osijeku!

Dragi Znanjoljupci,

nakon što smo prošle godine otvorili tri nove knjižare, s radošću javljamo kako u subotu, 27. svibnja našem knjižarskom lancu pridružujemo još jednu knjižaru na novoj lokaciji – u Retail parku Gacka u Osijeku!

Povodom otvaranja, u novoj vas knjižari do 30. lipnja očekuje 25% popusta na ponudu naslova iz naklada Znanje, Vorto Palabra, Fokus na Hit, Profil, Egmont i Naša djeca te na cjelokupni asortiman strane knjige!

Posjetite nas u Retail parku Gacka, u Ulici kneza Trpimira 20 u Osijeku i to od ponedjeljka do nedjeljeod 9 – 21 sat.

U ponudu nove knjižare Znanje uvrstili smo odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, ali i širok izbor knjige na stranim jezicima. Tu je i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke, društvene igre, školski program, torbe i pernice, te darovni program i odjel papirnice.

Otvaranje nove knjižare jedinstvena je prilika da na novoj lokaciji ulovite super naslove po super cijenama i opremite se za nadolazeće ljeto, a iz ponude izdvajamo:

Iritantni kolege: I kako s njima (Irriterende kolleger: Slik takler du dem) zabavan i inspirativan priručnik u kojem je autor Per Henrik Stenstrøm formulirao svoju tipologiju iritantnih kolega. Zahvaljujući bogatom iskustvu na unapređenju lošeg radnog okruženja u stotinama tvrtki, uočio je kako se kolege na poslu mogu razvrstati u sljedeće tipove: primadone, sveznalice, hvalisavce, pesimiste, muktaš,e superoptimiste i potkopavače. Mnogi duhoviti i stvarni primjeri tipova kolega oduševit će vas i nasmijati, a u nekima ćete se možda i prepoznati. (Redovna cijena: 15,90 € / 119,80 kn, cijena s popustom u novootvorenoj knjižari: 11,93 € / 89,85 kn)

Nakon uspješnica Sedam muževa Evelyn Hugo, Daisy Jones i Šestorka, Dok nas brak ne rastavi i Ljubav(i) mog života, Malibu gori (Malibu Rising), novi je roman proslavljene Taylor Jenkins Reid koji prati ludu zabavu kojom djeca legendarnog pjevača Micka Rive tradicionalno obilježavaju kraj ljeta. Na slavnoj će zabavi alkohol teći u potocima, glazba će treštati do zore, slavne osobe spoticat će se jedna o drugu, a ljubavi i tajne koje su oblikovale generacije ove obitelji sve će isplivati na površinu. (Redovna cijena: 18 € / 135,62 kn, cijena s popustom u novootvorenoj knjižari: 13,50 € / 101,71 kn.)

Neodoljiv ljetni roman o drugoj prilici, opraštanju i čaroliji ljubavi donosi Carley Fortune u svom prvijencu Sva nova ljeta (Every Summer After). Ovaj spektakularan debi prati odrastanje dvoje mladih i njihovu ljubavnu priču... Prošlost i sadašnjost u ovom se romanu virtuozno isprepliću, kao i teme iskupljenja i oprosta, te poentira kako je pravu ljubav nemoguće prekinuti. (Redovna cijena: 16,90 € / 127,33 kn, cijena s popustom u novootvorenoj knjižari: 12,68 € / 95,50 kn.)

Vidimo se u Znanju u Retail parku Gacka! :)