OTVARAMO NOVE KNJIŽARE!

Nakon što smo prije pet godina ponovno pokrenuli vlastitu knjižarsku mrežu u svim većim hrvatskim gradovima, knjižarski lanac Znanje upravo je otvorio vrata dvije nove knjižare, jedne u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, a druge u trgovačkom centru ZTC Rijeka. Povodom otvaranja, knjigoljupce u novim knjižarama do 30. lipnja očekuje 25 % popusta na cjelokupni asortiman iz naklada Znanje i Vorto Palabra, te na asortiman strane knjige.

Nova knjižara Znanja u Zagrebu nalazi se u Frankopanskoj ulici na broju 5a, na samoj tramvajskoj stanici, a radit će od ponedjeljka do petka od 8 – 21 sat te subotom od 8 – 15 sati.

Knjižara Znanje Rijeka ZTC nalazi se na prvom katu u sklopu trgovačkog centra na lokaciji Zvonimirova 3, a radit će od ponedjeljka do nedjelje, od 9 – 21 sat.

U ponudi novih knjižara Znanje nalazi se odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, ali i širok izbor knjiga na stranim jezicima. Tu je i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke, društvene igre, školski program, torbe i pernice, te darovni program i odjel papirnice. Naši zaposlenici su ljubitelji i poznavatelji knjige pa će se, osim mnoštva kvalitetnih naslova, u novootvorenim lako pronaći i zainteresirani sugovornik koji će rado odgovoriti na pitanje, pružiti savjet i dati preporuku.

Otvaranje novih knjižara jedinstvena je prilika knjigoljupcima da na dvije nove lokacije ulove super novitete po super cijenama i opreme se za dugo toplo ljeto, a iz ponude izdvajamo: 

Vodeni ples, moćnu knjigu o najsramotnijem američkom grijehu kojom se Ta Nehisi Coates dokazao se kao vrsni romanopisac, Dvije sestre, obiteljsku sagu dinamičnog tempa i uzbudljive radnje koja je ujedno i  najiscrpniji i najkompleksniji roman američke autorice Jennifer Weiner. Za ljubitelje napetica, tu je šokantan (geo)politički triler Država terora, nastao u koautorstvu Hillary Rodham Clinton i Louise Penny, a karakteriziraju ga napeti stil pripovijedanja pun obrata i insajderskih detalja. Za ljubitelje toplih i duhovitih ljetnih štiva, tu su Stotinu godina Lenni i Margot, Marianne Cronin, očaravajuća priča o neobičnom prijateljstvu koja će vas rasplakati i nasmijati do suza, i Zamjena, novi briljantan, topao i duhovit roman autorice "Slučajnih cimera" Beth O'Leary.

Vidimo se u Znanju! 


Objavljeno: 13.06.2022, zadnja promjena: 17.06.2022  Povratak