Online knjižara – Iskoristite sve prednosti koje vam donosi online prodaja knjiga

Prodaja knjiga online postala je gotovo nezaobilazan dio svake knjižare i svakog nakladnika. Znanje kao nakladnik i lanac knjižara zna da je u današnjem modernom i užurbanom svijetu, dijelu naše čitalačke populacije lakše, brže i jednostavnije naručiti knjigu putem interneta. Dakako, svi mi volimo onaj dobar stari miris knjige, osjet knjige u rukama i razgledavanje knjiga uživo u knjižari, no ponekad prednost dajemo praktičnoj i brzoj kupnji. Zato knjižara Znanje nudi narudžbu knjiga putem online trgovine koja svim čitateljima omogućuje da u svega nekoliko minuta dođu do željenog naslova. 

 

 Jednostavna online narudžba knjiga

Uz brze, pristupačne i sigurne online knjižare, kupnja i prodaja knjiga nikada nije bila jednostavnija. Nakladnička kuća i lanac knjižara Znanje prepoznaje potrebe svojih korisnika, stoga uvijek težimo tome da proces odabira i kupnje knjige bude što lakši i ugodniji. U tome nam pomaže upravo online narudžba knjiga, odnosno kupovina knjiga putem interneta. 

Kupnja knjiga online praktična je i jednostavna, a jedna od njezinih glavnih prednosti je to da ne morate napuštati udobnost svog doma. Sve što vam je potrebno za kupnju jest laptop, tablet ili mobitel i internetska veza! 

Udobno se smjestite u vlastitom domu i pretražujte velik broj zanimljivih naslova. A kada uočite knjigu koju ste oduvijek željeli imati ili pak najnoviji bestseler kojeg jedva čekati pročitati, dovoljno je nekoliko klikova i knjiga stiže na vašu odabranu adresu!

 

 Online prodaja knjiga dostupna je uvijek

Jedna od iznimno velikih prednosti online knjižara jest ta što one nemaju radno vrijeme. Ne morate razmišljati kada ćete otići u kupovinu knjiga niti hoćete li stići obaviti kupnju zbog posla ili drugih obaveza. Svoju kupovinu možete obaviti u bilo koje doba dana ili noći. Također, ne morate se brinuti niti o gužvama u trgovini koje se često događaju vikendom ili uoči velikih blagdana i za vrijeme darivanja. 

U webshopu Znanja, jednog od najvećih nakladnika i lanaca knjižara u Hrvatskoj, svoju omiljenu knjigu ili pak blagdansku kupovinu knjiga koje ćete pokloniti svojim bližnjima možete obaviti od 0-24, bez ikakvog stresa i brige.

 

Raznolikost žanrova i lakša pretraga naslova

 Putem online knjižara, korisnici su u mogućnosti pretraživati stotine, pa čak i tisuće različitih knjiga i naslova, kao i mnogo različitih žanrova. Ovakav način pretraživanja ponekad je i jednostavniji jer čitatelji  imaju mogućnost odabrati između nekoliko različitih kategorija pretrage. 

Tako mogu pretraživati knjige prema njihovim naslovima, prema nazivu autora, nakladniku, prema ISBN broju, pa čak i prema cijeni. Knjige su također kategorizirane prema žanrovima među kojima su:

 

 • Poezija 
 • Beletristika 
 • Povijesni romani 
 • Ljubavni i erotski romani
 • Trileri 
 • Knjige za mlade
 • Znanstvena fantastika (SF)
 • Duhovne i knjige popularne psihologije
 • Kuharice  
 • Priče za djecu
 • Bojanke za djecu

 

U knjižarama Znanje također možete pronaći i raznu multimediju kao što su igre, igraće konzole, računalnu periferiju, i slično. Sve željene proizvode i omiljene knjige pronaći ćete vrlo jednostavno, a vaša online narudžba knjiga bit će obavljena brže nego ikad.  

 

Odlični popusti

Ono što privlači mnoge korisnike online knjižara jest činjenica da je prodaja knjiga online često i povoljnija. Prema tome, online narudžba knjiga ne samo da će uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme i energiju, nego i novac! Na stranicama online knjižara često ćete naići na popuste, akcije ili kupone koji su dostupni samo online, ne i kada knjigu kupujete fizički u knjižari. A ako kupujete više knjiga u jednoj kupovini, ponekad možete ostvariti i popust na količinu. Osim toga, cijene dostave knjiga iznimno su povoljne. U određenim slučajevima, npr. iznad određenog ukupnog iznosa narudžbe, dostava može biti  besplatna, a nerijetko se naručene knjige mogu i osobno preuzeti u knjižari.

 

Šira ponuda

Fizička trgovina knjižare ima točno određen i ograničen prostor u kojem može držati i izložiti knjige, što znači da je nerijetko i broj naslova ograničen. Osim toga, može se dogoditi da pojedinih naslova ponestane ili da nisu dostupni u željeno vrijeme. No kada govorimo o online knjižarama, situacija je drugačija – možemo reći da one imaju gotovo neograničen prostor. Ovdje nećete naići na prazne police niti se razočarati kada vam prodavač(ica) kaže da knjige koju tražite trenutačno nema na zalihi. 

 Online prodaja knjiga gotovo uvijek će vam omogućiti pronalazak upravo onog naslova koji želite. Naravno, i knjige koje naručujete online moraju negdje fizički biti smještene, npr. u skladištima, te se može dogoditi da i ih u jednom trenutku ponestane čak i online. No ukoliko se obratite korisničkoj podršci pozivom ili mailom, knjiga se može naručiti s drugog skladišta i vrlo brzo biti u vašim rukama.

 

Znanje online prodaja knjiga – najbolji naslovi na jednom mjestu

Online prodaja knjiga danas je zasigurno jedan od najpopularnijih načina pretraživanja i kupovine naslova. Online knjižara pruža čitateljima brojne prednosti kao što su jednostavnost korištenja, brza kupovina, široka i raznolika ponuda te lakši odabir knjiga. Sve ove pogodnosti omogućuje vam i vaš omiljeni nakladnik kroz našu online knjižaru, stoga nas posjetite na webu i naručite već danas svoj omiljeni naslov!


Objavljeno: 11.03.2020, zadnja promjena: 05.03.2024  Povratak