Slavni SF serijal napokon u kompletu!

U žanru znanstvene fantastike, Dina se smatra najslavnijim romanom svih vremena i vječnom inspiracijom. Svijet Dine je jedno od najvećih dostignuća ljudske mašte koje obuhvaća bogat i detaljan fiktivni svijet, ali i duboka promišljanja o društvu i smislu života općenito.  Od travnja ove godine konačno su, nakon godina izbivanja s tržišta, ponovno dostupne sve knjige kultnog znanstveno-fantastičnog serijala ”Dina”, ovog puta u izdanju Egmontove biblioteke PULS.

O tome koliko je Dina kompleksno i bogato djelo, govori činjenica da gotovo 60 godina od prvog izdavanja knjige svijet ne prestaje biti opčinjen Dinom i njezinim svemirom. Publika je osim knjiga doživjela i nekoliko propalih pokušaja njezine ekranizacije, a Dinu je konačno dočekala u kinima u režiji francusko-kanadskog redatelja Denisa Villeneuvea.

Frank Herbert iza sebe je ostavio bogato nasljeđe i vojsku obožavatelja koji njegove knjige, bez obzira koliko su kompleksne, čitaju iznova i prenose s generacije na generaciju. S obzirom da cjelovit serijal Dina godinama nje bio dostupan u knjižarama, vijest da su sve knjige iz serijala ponovno dostupne, sigurno će razveseliti sve one iz generacije koja je odrastala bez mogućnosti da posjeduje jedne od najslavnijih knjiga u povijesti.

Kapitol Dina” posljednja je knjiga iz serijala koju je napisao slavni Frank Herbert, a donosi nam priču o tome što se događa nakon što je Dina, pustinjski planet Arrakis, uništena. Samo je jedna frakcija ostala prijetnja potpunom osvajanju – Bene Gesserit.

Svi prevedeni naslovi iz serijala Dina dostupni su u knjižarama Znanja te na sljedećoj POVEZNICI.