NOVA KNJIŽARA ZNANJE U WESTGATE SHOPPING CITYJU!

       

 

Dragi knjigoljupci, nakon što smo u lipnju otvorili dvije nove poslovnice, jednu u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, a drugu u trgovačkom centru ZTC Rijeka, s radošću vam javljamo kako smo u utorak 13. rujna našem knjižarskom lancu pridružili još jednu knjižaru na novoj lokaciji – u Westgate Shopping Cityju!

Povodom otvaranja, u novoj vas knjižari do 30. rujna očekuje 25% popusta na cjelokupnu ponudu naslova iz naklada Znanje i Vorto Palabra, te na asortiman strane knjige.

Posjetite nas u trgovačkom centru Westgate, u Jablanovcu nadomak Zagreba! Knjižara je otvorena od ponedjeljka do nedjelje, od 10 – 21 sat.

U ponudi nove knjižare Znanje nalazi se odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, ali i širok izbor knjige na stranim jezicima. Tu je i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke, društvene igre, školski program, torbe i pernice, te darovni program i odjel papirnice.

Otvaranje nove knjižare jedinstvena je prilika da na novoj lokaciji ulovite super novitete po super cijenama i opremite se za nadolazeću jesen, a iz ponude izdvajamo:

Mentalni restart - Prepoznaj svoje obrasce, ozdravi od prošlosti i stvori svoje Ja (How to Do The Work: Recognize Your Patterns, Heal from Your Past, and Create Your Self) u kojem klinička psihologija dr. Nicole LePera, internetski fenomen s više od pet milijuna sljedbenika na Instagramu, donosi nov, holistički pristup liječenju koji koristi moć samog pojedinca pri stvaranju trajnih promjena, kao i vodič za aktivniji, autentičniji i radosniji život. (Redovna cijena: 129,00 kn, s popustom 96,75 kn.)

Ovu blagu zemlju (This Tender Land), nezaboravnu priču iz vremena Velike depresije, o četvero siročadi koji plove niz rijeku Mississippi, na odiseji koja će im promijeniti živote. Slikovita pripovijest o fizičkom i duhovnom putovanju koje vodi do mudrosti i slobode donosi William Kent Krueger američki romanopisac i pisac krimića, najpoznatiji po serijalu romana s Corkom O'Connorom. (Redovna cijena: 149,00 kn, s popustom 111,75 kn.)

Harry Potter Boxed Set prekrasan je komplet koji u kutiji sadrži svih sedam romana o Harryju Potteru u mekom uvezu, na engleskom jeziku. Ova nova izdanja klasičnog i međunarodno najprodavanijeg, višestruko nagrađivanog serijala britanske autorice J. K. Rowling približit će čarobni svijet Harryja Pottera nekim novim generacijama čitatelja. (Redovna cijena: 629,00 kn, s popustom 471,75 kn.)

Vidimo se u Znanju u Westgateu!